Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

Hundreda hundar

Måste ju självklart presentera mina hundar som är mina bästa vänner, assistenter och tränings- och tävlingskompisar! De har en egen facebooksida som enbart handlar om deras vardag, träning och tävling.

Först är min Australian Shepherd Arrac som är född september 2009. Han och jag har mest kämpat mot livets svåra sidor som osäkerhet, attacker och påhopp från människor och hundar, sjukdomar och skador. Större delen av hans liv har bestått av rehab. Trots allt han har varit med om är han en fantastisk arbetshund och är fullt motiverad till varenda uppgift han får! Med honom tränar jag mest lydnad, spår och specialsök. Det kommer bli lite mer rallylydnad nu i framtiden också. Tidigare har vi också tränat vallning och personsök som han på gund av skador inte har fått träna på över tre år. Kanske kan vi komma tillbaka senare :) Nu under vintern har vi även börjat med drag!

Sen kommer min lilltjej som är en Border Collie född på Lucia 2013. Hon har fått hänga med och vara valp och fått mycket miljöträning och socialicering för att bli en framtida tävlings och träningshund. Vi har startat träningen i rallylydnad, lydnad, drag, spår, specialsök och vallning. Mest fokus kommer ligga på lydnad och vallning som det ser ut idag.

För att följa Hundreda hundar klickar du här - Hundreda hundar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln