Hundredas kurser

Här hittar du Hunredas fysiska kurser. Platserna uppdateras manuellt och du ser en sammanställning för kurserna och hur många platser som finns kvar här nedan. För mer info om respektive kurs så scrolla neråt. Infon om kursen ligger i samma ordning som samlingslistan.

Kurser Våren 2024

 

Fredag 3 maj - Nosework coachgrupp, sökbanan - Endast reservplatser kvar

 

Kurser Sommaren 2024

v.22, 30-31 maj - Bästa starten del 1 -  4 platser kvar

v.24, 12-14 juni - Lek- och sökutveckling  - Observatörs platser kvar

v.26, 27-28 juni - Rally med sikte mot mästare - 3 platser kvar

v.33, 15-16 augusti - Nosework med sikte mot klass 3 - Observatörs platser kvar

v.34, 22-23 augusti - Bästa starten del 2 - 4 platser kvar

v.35, 29-30 augusti - Rallylydnad med sikte mot tävling nybörjare och fortsättning - 4 platser kvar

v.36, 5-6 september - RallyHANDLING - 4 platser kvar

v.39, 25-27 september - Lek- och sökutveckling - 1 plats kvar

 

Betalningsvillkor

Efter bokningen är gjord har du rätt till kostnadsfri avbokning inom 14 dagar. Avbokning måste göras skriftligen inom 14 dagar från anmälan via mail för att gälla. Därefter är anmälan till evenemang ALLTID bindande oavsett anledning och du är skyldig att erlägga hela kursavgiften. 

I samband med anmälan betalar du en bokningsavgift på 250-500kr beroende på vilken kurs det är (endast kortbetalning). Resterande summa kommer dras från ditt kort 1 månad innan kursstart. Om du inte har teckning på kortet vid en dragning så gör systemet totalt tre försök med två dagars mellanrum. Om avgiften inte är betald vid tredje försöket så skickas en faktura till dig via Fortnox med 7 dagars betalningsvillkor (fakturaavgift på 49kr tillkommer). Betalas inte fakturan i tid får du endast en påminnelse + påminnelseavgift på fakturan. Om påminnelsen inte betalas i tid går fakturan automatiskt vidare till inkasso. 

Vid förhinder kontaktar du den som ansvarar för evenemanget och frågar om det finns reserver som gärna vill ha din plats. Finns det reserver som kan ta din plats så återbetalas din avgift minus bokningsavgiften. Finns det inte reserver som kan ta din plats ansvarar du själv för att sälja din plats vidare och att meddela vem som övertagit din plats och kommer i ditt ställe.

Du ansvarar själv över att ha gällande försäkringar för dig och din hund.

Vid inställt evenemang återbetalas hela avgiften. Vid sjukdom och liknande oförutsedda händelser kan instruktören bli tvungen att justera datum/tid. Deltagarna kontaktas då med nya datumförslag.

Tips på boenden

Kårsta/Rimbo
Sparrens bed and breakfast 
17 min från kursplatsen ​​

Norrtälje/Kappelskär
Fritidsbyn Kappelskäret 
Kappelskärs vandrarhem 
Marholmen 
Hvillan i Norrtälje
Hotell Roslagen
Norrtälje camping

Uppsala
www.booking.com finns många boenden där även hunden är välkommen.

Det kan också finnas boenden närmare om du söker efter Air B&B.