Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

Tävlingskurs mästarklass med Anna Larsson

Hundreda har bjutit in Anna för en helg med rallylydnad 

Tävlingskurs mästarklass

Vill du få en rivstart på ditt rallyår 2019? Då är detta kursen för dig! Under två intensiva dagar jobbar vi med fokus på banträning och tävlingsträning för ekipage i mästarklass. Vi finslipar vad du som förare behöver tänka på för att kunna föra din hund på bästa sätt på banorna och hur du hittar rätt aktivitetsnivå hos din hund. Det kommer även finnas tid för enskild träning där du och din hund får hjälp med de moment eller detaljer som just ni behöver öva på. Allt för att ni ska bli ett så bra team som möjligt och lägga grunderna till ett riktigt roligt och framgångsrikt tävlingsår!
Kursen är öppen för ekipage som tävlar i mästarklass. 

Instruktör är Anna Larsson
Jag driver firman 3vallare och är flitigt anlitad som instruktör och föreläsare inom flera områden som rör hundar och hundträning. På senare år har huvudfokus legat på att utveckla hundar och förare inom olika hundsporter och få dem att ha både roligt och nå framgångar när de tränar och tävlar.
Jag har tävlat med flera hundar i rallylydnad och deltagit på 2 SM i sporten. Tävlat i många olika hundsporter bland annat heelwork to music (Europamästare -16, Svensk mästare -17 mm), freestyle, tävlingslydnad och vallning.
 

Det är med stor glädje vi erbjuder den här kursen med Anna Larsson!

Fika ingår båda dagarna.

Datum: 19-20 januari 2019 inomhus i uppvärmd hundhall 
Plats med hund: 4 400 kr 
Observatörsplats: 1 600 kr 
Tid: 10:00-17:00
Plats: Norra Stockholms Hundcenter, Ritarslingan 2 i Täby. 

OBS! Vid anmälan på kurs är anmälan alltid bindande. Får du förhinder av något slag ansvarar du själv för att sälja platsen vidare.