Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

BÄSTA STARTEN - LYDNADSDAG med HUNDREDA
GOTTRÖRA/RIMBO

Momentträning för lydnad startklass, klass 1 och appellklass med bästa starten konceptet!

Den här kursen riktar sig till dig som vill tävla lydnad och få en bra grund i moment och helhetsträningen. Kursen individsanpassas och du får själv välja vilka moment som du vill ha hjälp med under kursen. Du kan välja moment där du behöver hjälp med uppstarten eller moment som redan är påbörjade och som kräver en problemlösning för att ni ska ta er vidare. Du väljer helt själv!

Under praktiken kommer vi köra med en hund i taget så all fokus ligger på det ekipaget som tränar. Man lär sig också mycket av att titta på andra så det är perfekt att se många ekipage jobba med olika moment och sedan få fullt fokus på sin egen hund där alla engagerar sig. Du har alltså instuktörens ögon med 100% fokus i alla era pass ni gör under kursen!

Förkunsakper: Bästa starten grundkurs 

Kursen bygger på boken Bästa starten som är skriven av Maria Brandel och Siv Svendsen. 

Här kommer vi jobba med att hund och förare gör momenten med stort fokus och engagemang som även håller i banor. Det ska vara roligt att träna lydnad!


Två separata kursdagar finns i sommar, var noga med att ange i anmälan vilken/vilka dagar du vill anmäla till. 

Datum: Fredag 26 maj 2023
Pris: 1900 kr (planhyra ingår i priset) 
Max: 6 ekipage (minst 5 ekipage/tillfälle för att kursen ska dra igång)
Tid: 10:00-16:00
Plats: Skalhamra gård 

Datum: Fredag 1 september 2023
Pris: 1900 kr (planhyra ingår i priset) 
Max: 6 ekipage (minst 5 ekipage/tillfälle för att kursen ska dra igång)
Tid: 10:00-16:00
Plats: Skalhamra gård 

Om instruktören

Jag som är instruktör på kursen "Bästa starten med Hundreda" heter Emma Hammar. Har själv fyra hundar i dagsläget, tre Australian Shepherd som alla har tävlat eller tävlar i lydnad, rallylydnad, Nose Work, Specialsök och barmarksdrag. Har också en Kelipevalp som ännu är ett oskrivet kort men fokus är tävlingslydnad och specialsök. Jag har jobbat som instruktör i många år inom flera hundsporter. Är utbildad Bästa starten instruktör för Maria Brandel och Siv Svendsen.