Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

Tävlingslydnad med Cari Rörström

Hela fyra dagar och två kurser med Cari Rörström! Helhet och engagemang samt moment i lydnad och bruks. 

Cari Rörström är bosatt i Kiruna där hon Driver TopDog Hundskola. Hon tränar och tävlar med alla sina 5 aussies i lydnad, rallylydnad & bruks (sök & spår). Caris hane Turbo tävlar i elitklass spår och sök, class 3 lydnad och mästarklass rally. Hennes andra hundar ligger också högt upp i klasserna. Hon verkligen älskar att träna hund. Cari har tack vare sitt stora antal tävlingshundar blivit mycket skicklig på effetiv träning. Hon brinner för att få till hög kvalitet på träningen istället för långa pass. Helheten är något hon jobbar mycket med!

"Den bästa känslan är att ha en hund som alltid är engagerad och redo, på träning och tävling"
Cari Rörström 

Under dessa kurser vill Cari dela med sig av hennes kunskap och erfarenheter kring helhetsträningen med sikte på tävling. Hur man kan få en hund som engagerar sig i träningen, som snabbt är redo och tar eget ansvar som även håller på tävling. Hon kommer även att lägga två hela dagar till momentinlärning av lydnad och bruksmoment, där fokus kommer ligga på att hitta den bästa lösningen för er som ekipage!


Kursen riktar sig till ekipage som vill utvecklas på tävlingsbanorna. 

Kurs 1 - 2 platser kvar 
Helhet och engagemang med sikte på tävling 
Tor-fre:
 23-24 april 2020 
Plats med hund (max 6 ekipage): 4 400 kr (planhyra, klubbstuga och fika ingår i priset) 
Observatörsplats: 1 600 kr
Tid: 10:00-17:00
Plats: Österåkers brukshundklubb, Åkersberga 

Det bjuds på fika alla kursdagarna!

Kurs 2
Momentinlärning för tävling- och brukslydnad 
Lör-sön:
 25-26 april 2020 
Plats med hund (max 6 ekipage): 4 400 kr (planhyra, klubbstuga och fika ingår i priset) 
Observatörsplats: 1 600 kr

Tid: 10:00-17:00
Plats: Österåkers brukshundklubb, Åkersberga 

Det bjuds på fika alla kursdagarna!

OBS! Vid anmälan på kurs är anmälan alltid bindande (14 dagars ångerrätt lägger enligt lag från det att anmälan skickats in, därefter bindande anmälan oavsett anledning). Får du förhinder av något slag ansvarar du själv för att sälja platsen vidare. Krävs minst 5 deltagande ekipage med hund för att kursen ska bli av. 

För dig som vill ha en observatörspals så ange i rullistan vilken kurs du vill gå med Cari och skriv därefter i "övrigt" rutan vid anmälan att du änskar en observtörsplats. Vill du gå en "vanlig plats med hund" skiver du istället information om vilken hund du kommer gå kursen med. Samt om det är något annat du vill att vi ska veta innan kursen.