Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

NOSE WORK COACHING
Online

Sen jag började hålla kurs i Nose Work har jag varit lite överallt i och utanför Sverige för att hålla kurs för ekipage som älskar sporten! Det har kommit många önskemål om att jag ska åka till fler orter och hålla kurs. Nu kommer chansen att bli coachad av mig redan i vår oavsett vart i landet du bor! 
 
Online coaching är precis som det låter, du får coaching på din träning online. Du filmar din träning, lägger upp den och får feedback av mig. 
 
Detta är ingen kurs med kursmaterial och övningar utan du väljer helt och hållet själv vad du vill ha hjälp med. Däremot kan du få förslag på nya övningar när jag ger feedback på er träning. Du behöver ha kommit igång med din träning så att du har lite grunder och förstår vad Nose Work är och vad det går ut på. För att delta kan man alltså vara allt mellan nybörjare till tävlande i klass 3. 
 
Jag lägger alltid ner min själ och mycket tid i alla ekipage som går för mig vare sig det är en vanlig kurs eller online. Du kommer få väl genomarbetad feedback baserat på lång erfarenhet och kunskap i nosarbete. 
 
Jag kommer skapa en sluten facebookgrupp för den här gruppen så att endast deltagarna i online coachingen är med och kan se innehållet. På så sätt får man också ta del av den feedback jag ger övriga deltagare med möjlighet att lära sig ännu mer. Det är ett begränsat antal platser för att jag ska hinna ge alla feedback. Denna grupp är även öppen en månad efter slutdatum så ni kan gå tillbaka och titta på filmer och feedback igen. 
 
För att ni få effektiv feedback för att ta er vidare i träningen är det viktigt att lägga upp film som visar just det ni behöver hjälp med. Det är bra att hålla filmerna korta (max 3 min) eller säga vilken del av filmen man önskar feedback på t ex ” 1min 20s in i filmen fram till 1min 45s”. Ni får lägga upp tre filmer per dag. Jag kommer sitta vid datorn fem dagar i veckan (vilka veckodagar det är kan variera från vecka till vecka men det får ni reda på löpande). 
 
Vill du att jag kommer till er klubb eller träningsgäng och håller en unikt designad kurs efter era önskemål? Skicka då en förfrågan till mig på emma@hundreda.se så letar vi efter lediga datum. 

Förkunskaper: Det är individuellt upplägg, du får coaching på den nivå där du ligger. 

Pris: 1 500 kr 
Begränsat antal platser! Än finns det platser kvar så skynda att knipa din plats!
Datum: Kursen startar måndag 23 mars och pågår till 19 april 2020 

I sommar har Hundreda tävlingsinriktade Nose Work läger i samtliga klasser. Passa på att ta några dagar semester i Uppland. Här hittar du mer info om sommarens läger 

Tävlingsinriktad Nose Work klass 1
Tävlingsinriktad Nose Work klass 2
Tävlingsinriktad Nose Work klass 3

Instruktör 
Emma Hammar är SNWK utbildad Nose Work instruktör med flera års erfarenhet av specialsök. Hon har bland annat en certifierad arenasökhund och tävlar framgångsrikt i Nose Work med fyra hundar. Har hållit flertalet tävlingsinriktade Nose Work kurser i egen och andras regi, både i och utanför Sverige. Uppmärksammad för sitt engagemang, inspirerande övningar och pedagogiska lärosätt.