Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

PT för dig och din hund!

Allt fler bokar privatträning (PT) tillsammans med hunden för att få skräddarsydd hjälp efter sina egna önskemål!  PT är perfekt då vi tränar på just det du vill ha hjälp med. 

Alla hundar och förare är välkomna på PT hos mig!

Hos mig kan du komma för att få hjälp med bland annat vardagslydnad för valp och vuxen hund, tävlingslydnad, rallylydnad, Nose Work, brukslydnad samt (spår och sök), tävlingsträning, barmarksdrag, aktivering, trix mm. 

Har du en reaktiv hund?
Självklart är ni välkomna! Reaktiva hundar ligger mig varmt om hjärtat då jag har inriktat mig extra mycket på dessa individer och jag har själv levt med flera reaktiva hundar. Vid träning av en reaktiv hund krävs flera träffar där vi vid första träffen ses ca 2h för att prata om din hund så jag får rätt bild av vem din hund är som individ. Därefter lägger jag upp en träningsplan anpassat efter din hunds behov och vi bokar in resterande träninfträffar. Det vanligaste är att mina kunder bokar 5h träningstid till att börja med som läggs upp på 3-4 träningstillfällen. Därefter väljer många att fortsätta komma på träning med 1-2 månaders mellanrum. 

 

Träningen individsanpassas alltid, vilket innebär att vi tar hänsyn till dig och din hunds förutsättningar. Träningen ska vara rolig för er båda!
 

Investera i din hunds träning!

Dagtid vardagar mellan kl.11-16 för 700kr/h 
Under vintern är instruktören mammaledig så dagtid finns tyvärr ingen möjlighet att boka PT. Det kommer finnas möjlighet att boka PT på kvällstid (se nedan). 
Tar emot PT tisdagar, onsdagar och torsdagar
Det är lönsamt att investera i ett paket! 
Boka 3h 1 900 kr
Boka 5h för 3 000kr
OBS! Behöver du och din hund hjälp med hundmötesträning så gäller prislistan för kväll/helg då det krävs att instruktören bokar en medhjälpare till er träning.  

Kvällar (efter kl.16) och helger för 800kr/h 
Tar emot PT tisdagar, onsdagar och torsdagar och vissa helger. Dessa tider är mest eftertraktade så hör av dig i god tid om du vill boka kvällar eller helger. 
Det är lönsamt att investera i ett paket! 
Boka 3h för 2 200 kr
Boka 5h för 3 500kr

Privatträningen hålls vid Hundredas lokal i Rö på Svedenvägen 5. Träning vid annan plats räknas som hembesök, se priser nedan. 

PRIS HEMBESÖK: 1 000 kr/h + milersättning 25 kr/mil (paketpris gäller ej) vardagar kl.10-16
PRIS HEMBESÖK: 1 200 kr/h + milersättning 25 kr/mil (paketpris gäller ej) kvällar efter kl.16 samt helger

Priserna gäller för privatpersoner. Är ni en grupp som vill boka mig se priser nedan 

Betalningsvillkor

Bokning av privatträning är bindande! Privatträning betalas i förskott via faktura (fakturaavgift tillkommer på 29kr) eller swich nr 123 668 56 89. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast kl. 10:00 dagen före den avtalade tiden. Ombokning sker senare än kl. 10:00 debiteras hela den bokade tiden. Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så debiteras inte tiden för bokningen. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning. 

Boka mig till din klubb eller träningsgäng

Jag håller kurser och föredrag på annan plats på uppdrag av hundklubbar, träningsgrupper och privatpersoner etc. Om ni har särskilda önskemål eller utmaningar kontakta gärna mig så skräddarsyr vi något efter ert behov.

Timpris för grupper från 3 personer 1 200 kr/h 
Halvdag/Föredrag  3h för 3 200 kr 
Heldag 6h för 6 000 kr
Kostnad för ev resa (30kr/mil eller flyg/tågbiljett), boende och mat tillkommer.
Priserna är inklusiva moms

Intresseanmälan av PT med din hund

Önskar du hjälp med din hundträning eller vill boka mig till din klubb/träningsgäng och vill du komma i kontakt med mig så fyll i formuläret så återkommer jag till dig!

Online Coaching

Online coaching för den som vill träna hemifrån, skicka in film och få feedback från instruktör. Från 250kr