Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

Hundfotograf Stockholm & Roslagen

Skicka ett mejl – Boka – Bokningsavgift – Fotografering – Beställ – Betala - Leverans - Klart!
Skicka en förfrågan via mitt fomuälr så återkommer jag inom kort på vardagar! All information ni behöver veta ang fotograferingen och priser finns i det första mejlet. Jag ser fram emot att höra från er!

När vi träffas

Vi möts upp på bokad tid och plats. Vi bekantar oss lite med varandra under en kort promenad så att din hund får nosa och kolla av vem jag är. Jag lyssnar alltid på hundens behov och signaler i första hand och jobbar efter det hunden tillåter. Det ska vara roligt att bli fotograferad! 

Vi börjar fotograferingen

När hunden är redo så börjar vi med det son hunden har lätt för. Gillar hundar att springa så börjar vi med lek och bus. Har din hund lätt för att sitta still startar vi med lite stadga och posering framför kameran. 

Bilder på er tillsammans

Det kan vara mysigt att ha stämningsfulla bilder på sig själv tillsammans med hunden. Vill du ha bilder på er så bör du tänka på ditt klädval. Det bör vara färger som inte tar fokus från hunden. Gärna enfärgat, ljusa och naturliga toner för att göra kameran glad. Men det allra viktigaste är att du har kläder som du trivs i och gillar att se dig själv i. 

Naturliga bilder

Det är mitt jobb att hjälpa dig så det känns bra för både dig och din hund. Jag berättar vad ni ska göra. De allra flesta jag fotar är obekväm framför kameran så jag är van och har många trixs och knep för att underlätta för dig. Jag strävar alltid efter så naturliga bilder som möjligt så jag ger dig uppgifter att fokusera på så mindre fokus hamnar på mig och kameran. Du ska ha mysigt och roligt tillsammans med din hund. 

Porträtt eller action

Det är roligt att ha både action och porträttbilder på sin hund. Det som krävs är lite planering. För att ta actionbilder krävs utrymme samt att det är gott om ljus. Då måste man ha i åtanke på väder, klockslag och årstid för att få bästa tänkbara förutsättningar. Detta hjälper jag dig med om du väljer att vi ska ta actionbilder. Vill du ha både action och porträtt kan det behövas mer tid än en timme för fotografering med en hund. 

Val av plats

Berätta för mig vad du gillar för platser så väljer jag sedan ut vart bästa ljuset för dagen finns och så fotar vi där. 

Men det regnar!

Vid lätt regn fotar vi ändå så länge din hund tycker att regn är okej. Det blir väldigt vackra bilder i regn. Men blir det mycket regn så bokar vi om tiden då varken hund, kamera eller människor tycker att det är vidare kul att bli dygnsura. 

Ser fram emot ett äventyr tillsammans med er!

Din investering

Själva tiden för fotograferingen ligger på 1200kr/h vardagar och 1500kr/helg. 

Digitala filer från 2900 kr
Album från 1500 kr
Tavlor från 450 kr

Skicka en hälsning för att få information samt den fullständiga prislistan.