Fotograf Emma Hammar, Hundreda-5(mobil)

Har du och din hund fått strul i vardagen?

Ibland så blev livet med hund inte riktigt som man tänkt sig. Det finns så oerhört många olika anledningar till varför man kan få problem i varadgen. 

Självklart är ni välkomna! Reaktiva hundar ligger mig varmt om hjärtat då jag har inriktat mig extra mycket på dessa individer, jag har själv levt med flera reaktiva hundar. Vid träning av en reaktiv hund krävs flera träffar där vi vid första träffen ses ca 2h för att prata om din hund så jag får rätt bild av vem din hund är som individ. Därefter lägger jag upp en träningsplan anpassat efter din hunds behov och vi bokar in resterande träningsträffar. Det vanligaste är att mina kunder bokar minst 5h träningstid till att börja med som läggs upp på 3-4 träningstillfällen. Därefter väljer många att fortsätta komma på träning med 1-2 månaders mellanrum. 

Vill du hitta lösningen på det som är kämpigt i er vardag? 

 

Australian Shepherd hanen Alf

"Alf och jag har varit hos Emma idag igen, första gången vi åkte själv för CJ var tvungen att jobba. Jag är så glad att jag tillslut tog modet att kontakta Emma, hon har förändrat hela vårt liv och det är till det positiva! ❤️ Jag har alltid fått höra att jag ska tagga ner, chilla lite mer med Alf så kommer allt bli lättare. Och jag fattar det, men hur ändrar man känslan? Hur ändrar man den där klumpen i magen? Den där stressen över att inte veta vad som kommer runt nästa hörn, att alltid gå redo, beredd, reflexen att agera, att känna sig som en tickande bomb som ska explodera vilken sekund som helst? Alf är min spegelbild, eller så är jag hans?

Hur som så gav Emma mig verktyg att jobba med, konkreta grejer jag skulle göra och tänka på. En dag på en promenad insåg jag, klumpen i magen var borta, jag märkte inte ens hunden Alf fått syn på, stressen, ja allt var förändrat. Vi har en bit kvar till den där vardagen jag drömmer om men vilken resa vi gjort tillsammans jag, Alf och CJ. Den där tävlingshunden jag drömde om har jag accepterat att det visst inte var meningen att det skulle vara Alf.  Den dyker kanske upp senare i livet. Att du ska må bra Alf och slippa din stress och dina rädslor så gott det går är det viktigaste för mig och CJ. Ingen annan bryr sig mer om hur du mår än vad vi gör, allt vi gör, det gör vi för att du ska få ett så bra liv som möjligt där du tillsammans med oss har koll på läget❤️"