Boka Emma Hammar


FAQ

Frågor & svar - Hur bokar du Emma Hammar

Vill du att jag kommer till er och håller kurs för ett större gäng eller vill du ha hjälp med träning enskilt hos mig? Här nedan hittar du vanliga frågor och svar ❤️

Jag reser runt i landet för att hålla kurser men hjälper också hundägare genom hela Sverige antingen hemma hos mig eller digitalt.

Jag håller kurser och föredrag på annan plats på uppdrag av hundklubbar, träningsgrupper och privatpersoner etc. Om ni har särskilda önskemål eller utmaningar kontakta gärna mig så skräddarsyr vi något efter ert behov.


Föredrag/webinar  ca 2h för 5.520 kr ex moms

Heldag vardagar
kl.10-16 för 8.000 kr/dag ex moms
Heldag helg 
kl.10-16 för 9.600 kr/dag ex moms

Kostnad för ev resa (50kr/mil eller flyg/tågbiljett), boende med hund tillkommer.
Priserna är exklusive moms

Allt fler bokar privatträning (PT) tillsammans med hunden för att få skräddarsydd hjälp efter sina egna önskemål!  PT är perfekt då vi tränar på just det du vill ha hjälp med. 

Alla hundar och förare är välkomna på PT hos mig!

Hos mig kan du komma för att få hjälp med bland annat vardagslydnad för valp och vuxen hund, tävlingslydnad, rallylydnad, Nose Work, brukslydnad samt (spår och sök), tävlingsträning, barmarksdrag, aktivering, trix mm. 

Träningen individsanpassas alltid, vilket innebär att vi tar hänsyn till dig och din hunds förutsättningar.
Träningen ska vara rolig för er båda!

Har du en reaktiv eller rädd hund?
Kika in på sidan reaktiva/blyga hundar för mer info.

Kostnad för privatträning

  • En person är 990 kr/h  (Gäller för en person, är ni fler personer se priser nedan).
  • Två- tre personer är 1.550 kr/h  
  • Fyra till åtta personer 1.990kr/h

Varje påbörjad kvart debiteras. 
Instruktören tar emot för privatträning i första hand vardagar måndag-torsdag mellan kl.11:30-17:30. 

Privatträningen hålls vid Hundredas lokal i Rö på Svedenvägen 5 eller online över zoom. Träning sker utomhus. Utredningar samt detaljträning går att göra inne vid behov i den lilla lokalen. Träning vid annan plats räknas som hembesök, se priser nedan. 


PRIS HEMBESÖK: Pris hembesök: 1400kr/h + milersättning 50kr/mil samt andra omkostnader som parkering, tull mm (paketpriser gäller ej hembesök). Varje påbörjad kvart debiteras i efterhand. Körtid till och från kund där den totala restiden överskrider 40 min tas ett timpris ut på 600kr/h, varje påbörjad kvart debiteras. 
(t ex: Restiden till kund är 30 min. Den totala restiden blir då 60 min. Först räknas 40 min bort och då betalar kunden för 20 min restid). 


Priserna gäller för privatpersoner. Är ni en större grupp som vill boka mig fliken om boka instruktören.

 

Betalningsvillkor

Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning bindande! Vid avbokning inom ångerätten på 14 dagar maila till emma@hundreda.se. Privatträning betalas i förskott via faktura (fakturaavgift tillkommer på 29kr) eller swich nr 123 668 56 89, betalning med swish görs i samband med bokningen. Skriv PT som meddelande. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso.
Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 48h före den avtalade tiden. Du ombokar själv i timecenter. Kan du inte längre boka om tiden innebär det att det är mindre än 48h kvar till den avtalade tiden och den debiteras. 
Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning. 

Har du och din hund fått strul i vardagen?

Ibland så blev livet med hund inte riktigt som man tänkt sig. Det finns så oerhört många olika anledningar till varför man kan få problem i varadgen. 

Självklart är ni välkomna! Reaktiva hundar ligger mig varmt om hjärtat då jag har inriktat mig extra mycket på dessa individer, jag har själv levt med flera reaktiva hundar. Vid träning av en reaktiv hund krävs flera träffar där vi vid första träffen ses ca 2h för att prata om din hund så jag får rätt bild av vem din hund är som individ. Därefter lägger jag upp en träningsplan anpassat efter din hunds behov och vi bokar in resterande träningsträffar. Det vanligaste är att mina kunder bokar minst 5h träningstid till att börja med som läggs upp på 3-4 träningstillfällen. Därefter väljer många att fortsätta komma på träning med 1-2 månaders mellanrum. 


Konsultation 2 500 kr 
Vid ett första möte görs en konsultation som tar 2h för att kartlägga det ni behöver hjälp med så ni får en individanpassad träningsplan. Efter ert möte sitter jag ner och sammanställer en åtgärdsplan och skickar den på mail till er. Tiden för att skriva er träningsplan ingår i priset för konsultationen. 

Maila till emma@hundreda.se för en första kontakt och bokning av er konsultation.

Kostnad för träningsträffar efter konsultationsmötet är 850kr/h*
Varje påbörjad kvart debiteras. 
*Paketpriser gäller ej vid träning av reaktiva/blyga hundar då det krävs extra arbetstid av instruktören att skriva träningsplaner utanför er bokade tid. Samt att det ofta förekommer att en medhjälpare ska hyras in för t ex hundmöten. Detta ingår i 850kr/h. 

PRIS HEMBESÖK: 1 400 kr/h + milersättning 50 kr/mil samt andra omkostnader som parkering/tull mm (paketpris gäller ej). Varje påbörjad kvart debiteras i efterhand. Körtid till kund som överskrider 40 min (tur och retur) debiteras 600kr/h. 

Privatträningen hålls vid Hundredas lokal i Rö på Svedenvägen 5. Träning sker utomhus. Utredningar samt detaljträning går att göra inne vid behov i den lilla lokalen. Träning vid annan plats räknas som hembesök, se priser nedan. Instruktören tar emot för privatträning i första hand vardagar måndag-torsdag mellan kl.11:30-17:30. Då kursverksamhet bedrivs några kvällar i veckan finns det endast ett fåtal tider för privatträning kvällstid. För att boka PT kvällstid behövs god framförhållning. Helger är oftast fullbokade med kurser eller tävlingar så privatträning sker på vardagar. Betalningsvillkor
Bokning av privatträning är bindande! Privatträning betalas i förskott via faktura (fakturaavgift tillkommer på 29kr) eller swich nr 123 668 56 89, betalning med swish görs i samband med bokningen. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast kl.10:00 dagen före den avtalade tiden och måste ske via mail emma@hundreda.se, det räcker inte att själv omboka via Timecenter. Ombokning som sker senare än kl. 10:00 debiteras hela den bokade tiden. Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så debiteras inte tiden för bokningen. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning. 


Kul att du är nyfiken på PT online! 

Här finns det två alternativ:

  1. Boka zoom möte med mig där vi pratar om det du vill ha hjälp med. Det går även att träna över zoom så länge du kan ställa upp din dator eller telefon så jag ser dig. Eller att du har en medhjälpare som filmar dig med telefonen via zoom och att du har headset i öronen så kan jag coacha dig medan du tränar 🤩 
  2. Du bokar en hel månad med online PT där du skickar in filmer till mig varje vecka. Dessa månader bokar jag upp när jag har tiden att lägga ner min själ i deltagarna. Det brukar bli sammanlagt flera månader om året 🔥 Läs mer på sidan om online PT så får du veta mer hur det fungerar och vad det kostar. 

Mer info om online PT en månad

Hundreda
Linnea & Alf - Ekipage som gått utredning och privatträningar

“"Alf och jag har varit hos Emma idag igen, första gången vi åkte själv för CJ var tvungen att jobba. Jag är så glad att jag tillslut tog modet att kontakta Emma, hon har förändrat hela vårt liv och det är till det positiva! ❤️ Jag har alltid fått höra att jag ska tagga ner, chilla lite mer med Alf så kommer allt bli lättare. Och jag fattar det, men hur ändrar man känslan? Hur ändrar man den där klumpen i magen? Den där stressen över att inte veta vad som kommer runt nästa hörn, att alltid gå redo, beredd, reflexen att agera, att känna sig som en tickande bomb som ska explodera vilken sekund som helst? Alf är min spegelbild, eller så är jag hans?

Hur som så gav Emma mig verktyg att jobba med, konkreta grejer jag skulle göra och tänka på. En dag på en promenad insåg jag, klumpen i magen var borta, jag märkte inte ens hunden Alf fått syn på, stressen, ja allt var förändrat. Vi har en bit kvar till den där vardagen jag drömmer om men vilken resa vi gjort tillsammans jag, Alf och CJ. Den där tävlingshunden jag drömde om har jag accepterat att det visst inte var meningen att det skulle vara Alf.  Den dyker kanske upp senare i livet. Att du ska må bra Alf och slippa din stress och dina rädslor så gott det går är det viktigaste för mig och CJ. Ingen annan bryr sig mer om hur du mår än vad vi gör, allt vi gör, det gör vi för att du ska få ett så bra liv som möjligt där du tillsammans med oss har koll på läget❤️"”

Ekipage som gått utredning och privatträningar