Emma Hammar

Hundtränaren med stort engagemang och driv som hjälper dig i träningen med din hund för att du ska få den absolut roligaste träningen med effektiva och HÅLlbara resultat!

 

Hej! Så roligt att du kikar in här på min sida och vill läsa om vem som står bakom Hundreda! Jag ska presentera mig så du får lära känna mig lite mer. 

Sociala medier-2

Jag heter Emma Hammar och bor med min flock i Rosalgen. Jag har sex härliga pälsbarn, en busig människovalp och en fantastisk make. Hela min flock är delaktiga mer eller mindre i mitt arbete vilket jag tycker är underbart!

Hundreda

Här är mina hundar och från vänster ser du Fay, Pod (husses hund), Rue (mamma till Fay och Pod), Arrac och Ösa som alla fem är Australian Shepherds. Längst till höger sitter Ira som är en Australian Kelpie. Jag tävlar aktivt med mina hundar i tävlingslydnad, rallylydnad, nosework, specialsök och drag.

Jag startade Hundreda i januari 2009 och från januari 2015 har jag jobbat heltid med företaget. Jag har alltid varit fascinerad över hundarnas beteende så allt startade med att jag ville utbilda mig till hundpsykolog.

När min första egna hund som var en blandras mellan Rottweiler och Engelsk Mastiff började visa en del rädslor, framförallt mot människor fick jag så mycket frågor som jag ville ha svar på. Hur hjälper jag henne? Det var startskottet för mig att utbilda mig. Jag har alltid velat hjälpa andra så det föll sig naturligt för mig att vilja hjälpa andra hundägare och deras hundar med olika problem som kan uppstå i vardagen. Förutom problemlösning har jag kurser i allt från valp och vardagslydnad till tävlingsinriktade kurser i tävlingslydnad, rallylydnad, nosework, specialsök och drag.

Att ha hund är en livsstil. För mig innebär det att både under arbete och fritid så andas jag

 – H U N D!


Hundreda

“Så nöjd med den inspirerande valpkursen hos Hundreda. Emma är en kunnig, pedagogisk och engagerad instruktör! Rekommenderas varmt!”

Kursdeltagare på valpkurs

Hundreda

“Har deltagit i en valpkurs online som var super!Tydligt och pedagogiskt. Väldigt bra övningar och proffsig feedback av instruktören. Blev ett enkelt val att anmäla mig till en till kurs "bästa starten"”

Kursdeltagare

Hundreda

“Kanonproffsig valpkurs. Otroligt inspirerande! Bästa kursledaren jag mött. Kan rekommendera henne med det varmaste och alla superlativ jag kan. ”

Kursdeltagare

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Vill du lära känna mig ännu mer och se vad jag hittar på så häng med mig på Instagram! Här delar jag bilder och filmer från min vardag och träning med mina hundar. Jag delar med mig av både fram- och motgångar. Livet med ett aktivt hundliv helt enkelt!