Onlinecoaching - en hel månad!

Nu kan du få min hjälp och coaching varje dag oavsett var i världen du bor 🤩

Onlinecoaching öppnar otroliga möjligheter. Det är enkelt att ha hjälpen direkt i mobiltelefonen, det är motiverande och ger otroliga framsteg där problemen kan lösas snabbt! 

Du väljer själv hur många gånger i veckan du vill ha kontakt och feedback av mig 🌟

Vi drar i gång första vardagen i månaden och kör på i fyra veckor. Det här kommer bli grymt kul 🔥

Begränsat antal platser!

Jag mailar alla på min lista när det släpps nya platser för en ny coachmånad 🌟

Det är inte alla månader under året som jag har möjlighet till PT online så var på hugget när jag släpper nya platser 🔥

Nästa PT coachmånad startar

Nästa omgång med PT coachmånad blir fyra veckor med start 2/4 och sista dag 29/4

2 april - 29 april 2024


Då det finns ett begränsat antal platser kommer det denna månad att släppas: 

Silver 4st  - Fullsatt!

Guld 6st - Fullsatt!

Diamant 2 st - Fullsatt!

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder
Jag vill ha en plats nästa omgång!

TESTIMONIALS

Vad andra ekipage säger som fått hjälp online

Jag vill boka en plats
 • Emma är otroligt engagerad och ser absolut allt! Mycket kunnig och har lösning på det mesta! Duktig på att plocka ut detaljer! Tar fram det bästa ur förare och hund oavsett ras! Mycket bra och detaljerad feedback med utrymme för uppföljande frågor 🤩

  Annica Andersson

  Deltagare online coaching

 • Jag tyckte att rallyn var svår och tyckte inte att vi fick till det oavsett hur vi bar oss åt. Jag hade nästan ledsnat helt och det hade även Daisy eftersom matte var en otroligt tråkig förare med dåligt humör. Redan första veckan märkte jag skillnad då Emma snabbt hjälper en att komma till insikt med det viktiga och dessutom hjälper till med en struktur och prioritering. Med hjälp av feedbacken och livemötena har jag sedan själv blivit bättre på att skriva upp och strukturera min träning, vilket vi kommer ta med oss även i framtiden. Så mycket viktiga verktyg på så kort tid!

  Tilda Anden

  Deltagare online coaching

 • Vi har deltagit i coachmånad med bästa @hundreda! Hur bra som helst! Emma är tydlig och har gett oss jättebra feedback! Kan definitivt rekommendera Emma och @Hundreda!

  Eva Svanlund

  Deltagare online coaching

 • Super bra online coaching där Emma hjälper oss med grunder och engangemang så vi kunde även jobba med detaljer sista veckor utan att tappa Enyas glädje ❤️

  Marta Roslaniec

  Deltagare online coaching

 • 5/5 Toast 🤩🤩 Emma har ett fantastiskt öga för detaljer och ger utförlig kritik på allt man gör utefter den nivå man ligger på samtidigt som hon lyckas stötta och peppa på samma gång. Emma lägger upp det så man förstår och bryter ned problem så de känns överkommliga, det är så kul och motiverande när man kan tränna på det sättet!! Redan från start fick jag känslan av att Emma lägger med ett hästjobb för vi ska få ut så mycket så möjligt av kursen och jag tror aldrig jag har fått ut och lärt mig så mycket i någon annan kurs tidigare ❤ Jag hoppas verkligen att den kommer igen!! Vi är redan så jäkla taggade på att göra om det! dog2dog2

  Nicole Häggqvist

  Deltagare online coaching

Du kan välja mellan tre olika Onlinepaket

Välj det alternativ som passar dig och din hund bäst ❤️

Det är ett begränsat antal platser för att du och din hund ska få bästa servicen av mig! Det går bara att boka en plats när jag släpper nya platser. 

SILVER

1500 kr

En månad

🌟 Feedback 1 gång/veckan

🌟 Skicka 1 film i veckan

🌟 Röst feedback i Whats up

🌟 Pepp och vägledning!

POPULÄRT 🤩

GULD

3200 kr

En månad

🌟 Ett zoommöte 20 min

🌟 Hjälp med träningsupplägg

🌟 Skicka upp till 3 filmer/v

🌟 Kontakt med instruktören 3ggr/v

🌟 Röst feedback i Whats up

🌟 Pepp och vägledning tre dagar i veckan även om film inte har skickats in!

DIAMANT

4800 kr

En månad

🌟 Ett zoommöte 40 min

🌟Skriftlig träningsplan för en månad

🌟Skicka upp till 5 filmer/veckan

🌟 Kontakt med instruktören mån-fre

🌟 Röst feedback i Whats up på alla filmer utom de där du valt den längre analysen

🌟 Längre analys av totalt 2 träningsfilmer/mån - du får nedladdningsbar feedback tillbaka på film istället för röst feedback

🌟 Pepp och vägledning varje dag även om ingen film har skickats in!

OBS!

Har du en reaktiv hund eller ett större problem med något i vardagen så kan din hund behöva en utredning vilket innebär att vi har ett första möte över zoom på 2h. En sådan konsultation kostar 2500kr. När vi har gjort den kan vi tillsammans bestämma hur vi ska gå vidare och då kan en månad online PT vara ett bra allternativ för att ni ska få hjälp med träningen. Läs mer om detta längre ner. 

FAQ

Vanliga frågor

Kul att du är nyfiken på privatträning online! Kanske har du lite funderingar innan du bokar? Här finns svaren på de vanligaste frågorna. Om du inte får svar på dina funderingar så maila mig på emma@hundreda.se så kommer jag svara dig så snart jag kan!

Det är mycket jag kan hjälpa dig med online. Hos mig kan du få hjälp bland annat:

 • Grundträning för tävlingshundar
 • Engagemang, driv, motivation och belöningsutveckling
 • Rallylydnad
 • Tävlingslydnad
 • Nosework
 • Specialsök (tävlingsformen eller för aktivering) 
 • Barmarksdrag och biathlon
 • Personspår

Jag jobbar även med vardagsproblem som:

 • Hund som blir arg/rädd/frustrerad/glad på promenaderna
 • Drag i koppel
 • Kommer inte på inkallning 
 • Jagar vilt olovligt 
 • Och mycket mer

Är du osäker på om jag kan hjälpa dig online så maila mig på emma@hundreda.se så kan jag säga direkt om jag kan hjälpa dig eller om jag kan hänvisa dig till en kollega istället. 

Du filmar träningen från din mobil. Sedan skickar du filmen till mig i Whats up. Det är både enkelt och smidigt! Du kommer få feedback en gång om dagen så många gånger i veckan som du har valt att du vill ha hjälp 🌟

Allt du behöver är en mobiltelefon och ladda ner appen Whats up i din telefon. Ett stativ för filmning är att rekommendera och underlättar (finns billiga att köpa för ett par hundra) men det går på många ställen att ställa upp mobilen på något samt ställa upp ett stöd till mobilen. 

Beroende på vad du vill ha hjälp med så kanske du kan behöva få hjälp att filma vissa träningspass. Maila mig och fråga om du är osäker på vad som gäller för dig. Maila på emma@hundreda.se 

Röst feedback = Du får ett röstmeddelande av mig med tydlig feedback på din film och vad du ska fokusera på härnäst. Alla tre paketen innehåller röst feedback. 

Längre analys på film = Du väljer själv vilka filmer du vill ha denna analys för (endast diamant paketet som har filmanalys i sitt paket). Jag tittar på din film på datorn samtidigt som jag gör en skärminspelning och pratar. Du får alltså se din egen film, du ser när jag pausar, visar med muspekaren samtidigt som jag ger feedback på det jag ser på filmen. Det blir en väldigt noggrann och tydlig genomgång av din film. Jag visar alla de relevanta delarna i din film, vad du gör bra och vad som behöver förändras för att ni ska utvecklas vidare. 

Varje månad startar den 1:a i mån av plats. Det är ett begränsat antal PT paket online varje månad. Vid överenskommelse är det möjligt att starta vid ett annat datum i månaden. Det kommer du och jag överens om via mail ❤️

Nej det är ingen bindningstid ☺️ Du kan välja att köra PT online med mig i en månad och därefter träna på egen hand. Men du som har fått en PT plats har förtur nästkommande månad om du vill köra en månad till 🌟 Det är ett begränsat antal platser varje månad för att jag ska hinna ge dig den bästa servicen ❤️

Den bästa progressionen i träningen sker när man fokuserar på en sak i taget. Därför rekommenderas att skicka korta filmer (1-2 min max 3 min räcker oftast) som visar det som du behöver hjälp med just då. Du får tillbaka feedback på vad som är bra i er träning och vad ni behöver förändra för att ni ska få en hållbar utveckling i er träning. 

Väljer du något av de större onlinepaketen får du feedback ofta och kan därför få en snabb och effektiv progression i träningen. Till skillnad från när man går en kurs en gång i veckan, om man gör något lite tokigt eller felaktigt så hinner man träna "fel" en hel vecka innan man får hjälp nästa gång. 

Du får skicka in en oredigerad film på max 3 minuter (du kan trimma filmen i början och slutet) med ett träningspass om dagen. Det viktiga för att din träning och utveckling ska bli så bra som möjligt är att vi fokuserar på en sak i taget. Självklart hinner vi titta på flera saker i er träning under månaden 🤩

Välj med omsorg vilken film du skickar in. Tänk på att filmen visar det du behöver mest hjälp med så du får feedback på de saker som tar dig och hunden framåt i träningen. 

Du väljer själv hur ofta du vill ha feedback från mig. Du kan välja mellan en, tre och fem dagar i veckan. Jag jobbar endast vardagar och svarar normalt sett på filmerna på förmiddagen. Självklart varierar mitt schema och feedback kan komma andra tider på dagen också. 

Du kommer ALLTID få den feedback du har betalat för! ❤️ Oavsett vad som händer i mitt liv (saker händer för oss alla) så kommer jag självklart att kompensera för den tid som gått förlorad. När jag är frisk och tillbaka i jobb igen så planerar jag in för de dagar som du missade. 

Jag lovar att jag alltid kommer ta hand om dig under din månad och levererar alltid det jag utlovat 😘

Jag planerar antalet zoom möten på en månad efter hur många deltagare jag får en coachmånad. Det innbär att zoom mötena behöver vara så långa och samma antal som ingår i ditt paket. Dvs ett zoom möte per månad.

Alla zoom möten sker dagtid vardagar. 

Din "veckoranson" av filmer är låsta till en vecka. Det innebär att om du inte hinner skicka in alla filmer en vecka så startar du om från noll veckan efter. Det går bra att skicka in max två filmer en dag samma vecka (med reservation att jag inte hinner svara på båda filmerna på samma dag, då kommer feedback på andra filmen en annan dag).

Missade filmer från föregående vecka "brinner inne". Det är för att du ska få in rutinen att träna kontinuerligt. För att du och hunden ska få bästa resultat så behövs det tränas lite och ofta. Tränar du allt på en dag får du inte samma resultat. 

Försök hålla dig till att skicka in en film om dagen. Tiden till din feedback avsätter jag veckovis, kommer det massor med filmer sista dagarna av din coachmånad så finns ingen möjlighet för mig att hinna gå igenom alla. 

Du skickar in dina filmer på vardagar från måndag morgon till fredag kl.12:00, det är för att jag ska hinna svara på fredagsfilmen innan min arbetsdag tar slut kl.16:00. Jag sitter oftast med feedback på morgonen så ett önskemål från mig är att fredagsfilmen skickas in torsdagkväll eller fredag morgon. Är det din sista fredag i coachmånaden så skicka väldigt gärna in sista filmen redan torsdagen dagen innan. 

Om du tränar under helgen och vill ha feedback på dessa träningspass så skicka in dom filmerna efter helgen från och med måndag morgon, en film om dagen. Är det två filmer så skicka den ena på måndag och den andra på tisdag osv. 

I guldpaketet får du hjälp med upplägg av vad du ska träna på under månaden. Det får du av mig i din röst feedback. Jag hjälper dig under månaden med vad du ska tänka på i din träning här näst. 

I lyxpaketet diamant får du en väl genomtänkt träningsplan av mig skriftligt som jag mailar till dig efter vårt zoom möte. Du får upplägg  på vad, när och hur ofta du ska träna. Här behöver du inte tänka själv, det har jag gjort åt dig. Det du behöver göra är att träna hunden efter en färdig plan 🤩

Jag vill ha en plats nästa omgång!

Extra pt över zoom

Vill du ses för träning eller diskutera något extra utöver det som ingår i paketen kan du boka in extra PT över zoom. Tillgängligheten på dessa är olika från månad till månad. Är du intresserad av att boka in detta så maila mig till emma@hundreda.se.

990kr/h

Dessa tider är mycket begränsade och redan befintliga kunder som går coachmånaden har förtur på dessa. 

Fjärr-14
Hundreda_höst-3

KONsultation beteendeproblem

En del hundar har det jobbigt i vardagen och upplever att vissa saker i livet är ett problem. Detta blir många gånger även jobbigt för hundägaren. Hos mig kan du få hjälp med det mesta.

En konsultation startar med ett 2h möte över zoom där jag lär känna din hund så mycket som möjligt genom att ställa många frågor. Efter mötet får du en första åtgärdsplan över vilka förändringar din hund behöver första 4-8 veckorna. Där efter kan vi fortsätta med en coachmånad enligt paketen ovan. 

Är du intresserad av att boka in detta så maila mig till emma@hundreda.se 

2500 kr för Första konsultationen

Dessa tider är mycket begränsade och redan befintliga kunder som går coachmånaden har förtur på dessa. 

Hundinstruktör & Hundpsykolog 

Jag började arbeta professionellt som hundinstruktör och hundpsykolog 2008 då jag såg ett stort behov att hjälpa hundägare med deras hundar. Är uppvuxen med hund så det var en självklarhet att utbilda mig inom mitt stora intresse och idag jobbar jag med detta på heltid sedan 8 år tillbaka. Har flertalet utbildningar inom bland annat hundens beteende, utvecklingsfaser, inlärningspsykologi och många hundsporter.

Min karriär startade med att hjälpa hundar som upplever problem i vardagen. Då jag själv har levt med ett flertal hundar som har tyckt att människor, andra hundar och hantering har varit jobbigt men även skotträdsla så var det många år innan jag började tävla med egna hundar. För mig är hundens välmående det allra viktigaste så jag valde att avstå tävling så länge mina hundar inte mådde bra eller ens tyckte att det var kul. 

Individens behov går alltid före mitt egna intresse! 

Hund är mitt liv så lägger jag all min tid på min familj och mina hundar. I stort sett all aktivitet med familjen innefattar även hundarna då vi tycker att de är en självklarhet i vardagslivet. Det ställer stora krav på att hundarna ska klara av många olika situationer där de är lugna, lydiga och mår bra. Jag är också en aktiv tävlingsmänniska och tävlar eller har tävlat alla mina hundar inom flertalet olika hundsporter.

I dagsläget har vi sex hundar i flocken varpå jag tävlar tre av dem just nu fördelat över flera olika grenar som: rallylydnad, tävlingslydnad, nosework, specialsök, barmarksdrag och k9 biathlon. Jag har varit aktiv i rallylydnad sedan sporten blev officiell i Sverige 2011. Har dessutom gett mig in på att prova något nytt med min 8 åriga Aussie Rue som redan är rallychampion sen några år tillbaka, nämligen HTM. Jag älskar hundträning och vill ständig utvecklas som hundtränare 🤩 

Jag blir flitigt anlitad av olika träningsgäng runt om i Sverige för att hålla kurser främst i rallylydnaden men även nosework, lydnad och drag. Det jag brinner för allra mest i rallylydnaden är att hjälpa ekipage att utvecklas och rocka loss på tävlingsbanorna 🌟

"Jag vill att DU och din hund ska bli den bästa versionen av er själva och utvecklas till er fulla potential 🤩❤️"

 

Hoppas på att få lära känna dig och din hund under coachmånaden ❤️


Emma Hammar-3